Elsősorban nagy köszönettel és örök hálával tartozunk szüleinknek, rokonainknak és barátainknak, akik kitartottak mellettünk és lelkileg támogattak minket a szervezés és kivitelezés hosszas ideje alatt.

További köszönet és ajánlások:

* Sipito Pihenőpark: Nagyon köszönjük Fodor Andrásnak a sok segítséget és rugalmas hozzáállást a szervezés során. Nagyon meg voltunk elégedve az étel mennyiségével és minőségével is. A kiszolgálás gördülékeny volt. Az egész lebonyolítás és az elszámolás korrektül zajlott. (www.sipito.hu)

* Zenészek (Hídvégi Zoltán - szintetizátor, ének és Újvári Zoltán - szaxofon, ének): Nagyon értették a dolgukat, sok stílusban rengeteg dalt ismertek, mindössze két rövid pihenőt tartottak egész éjszaka, de akkor is már mi szóltunk rájuk, hogy pihenjenek már egy kicsit!

* Vőfély (Malik Károly): András ajánlotta nekünk Kareszt. Nem csalódtunk: mindenhol ott volt, minden eseményt irányított. Ügyelt a jó hangulatra és nem utolsó sorban a vendégekre.

* Fényképész (Váradi Tamás): Profi felvételeket készített sokak örömére. Mindent megörökített, mégsem volt soha útban. Nagyon köszönjük odaadó profizmusát és örök élményt jelentő gyönyörű képeit. (www.eskuvoifotozas.fw.hu)

* Ruha: A Valentin Szalonból származott sokat dicsért ruhakölteményem, és a menyecskeruhám is. Köszönet nekik figyelmességükért és türelmükért, amivel segítettek megtalálni a számomra legjobb és legszebb gyöngyszemet. (www.valentinszalon.hu)

* Dekoráció (Elek Csilla): a leglátványosabb munka az asztaldísz volt, de nagy sikert aratott a székszoknya és a főasztal mögött elhelyezett szív alakú dísz is. Köszönjük a sok szép dekorációt, profi csapat. (www.eskuvoidekoracio.hu)

* Virág (Sylvána Virág-Ajándék, Vecsés): a képek önmagukért beszélnek. Köszönet Rózsikának és profi csapatának. Ők készítették a menyasszonyi tortánk élővirág díszítését is.

* Sütemény (Gábriel cukrászda, Vecsés): Köszönjük a gyönyörű és nem utolsó sorban finom tortát, a rengeteg egyéb fincsi süteményt és a felejthetetlen fagyikelyheket. (http://www.gabrielcukraszda.hu)